Miss Deaf Poland 2013

Już po wielkiej imprezie Miss Deaf Poland 2013. Mieliśmy wielką przyjemność współorganizować ją z Organizacją Niesłyszących Słabosłyszących Internautów – ONSI (http://www.onsi.pl). Zajmowaliśmy się częścią artystyczną, oraz sprawami organizacyjnymi i promocją. Było naprawdę fantastycznie – uroczystość w Teatrze Palladium przebiła wszystkie oczekiwania. Wystrojeni goście, garnitury, sukienki – tak wyglądało oczekiwanie na wyboru Najpiękniejszej Głuchej.

Podczas Gali kandydatki zaprezentowały się w różnych strojach, pokazały swoje talenty i urodę. Oceniało je międzynarodowe Jury, które miało ciężkie zadanie. W międzyczasie występował nasz zespół teatralny. Przedstawiliśmy spektakl pt. „Cień Historii Głuchych”, który był teatrem cieni połączonym ze slajdami, oraz artystyczną pantomimą. Wystąpiliśmy również z poezją PJM, którą można znaleźć m.in. na naszym Fanpage na facebooku :)

Miss Deaf Poland została Małgorzata Krawczyk, I Vice-Miss Żaneta Molka. Gratulujemy!

Serdecznie zachęcamy do obejrzenia zdjęć – autorami są Anna Kudra, oraz Eric Daloz – galeria poniżej (kliknij na zdjęcie):

GALERIA
dsc_2146